Allt för våra kunder

​​​​​​​
Med mångårig erfarenhet och en bred kompetens inom VVS lägger vi grunden till ditt framtida badrum. Vi kan hjälpa dig med allt från ritningar och planering till tips och råd både under och efter arbetet.
Det viktiga för oss är alltid att du som kund får det du vill ha och lämnar oss med en skön och nöjd känsla. Därför finns vi här för dig varje steg på vägen. Om du behöver hjälp med planering, VVS-arbete och även tips om vart du ska vända dig senare ser vi till att du har bra koll på alla delar.

​​​​​​​Vi har samarbeten med kompetenta medarbetare inom bygg, el, måleri, snickare och golvläggare. Det gör att vi kan ge dig tips på vart du kan vända dig för att ditt badrum ska bli precis så fint som du vill. Du kan alltid höra av dig till oss, oavsett hur länge sedan det var vi hjälpte dig med något. Om du är i behov av reparation eller service är det bara att du ringer till oss så ordnar vi det med en hög kvalitet och pålitlighet.

ROT-arbeten

ROT-avdraget är maximalt 30% av arbetskostnaden och uppgår till max 50 000 kronor per person och år.

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till ROT-avdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad, som du äger och du bor i.

Bostaden kan också vara en fritidsbostad eller en bostad som du äger men som dina föräldrar bor i.

Däremot får du inte rotavdrag för att bygga ett helt nytt hus. Med nybyggt hus avses småhus för vilken fastighetsavgift inte har tagits ut för de fem första kalenderåren efter beräknat värdeår. Du får inte heller ROT-avdrag för om- eller tillbyggnader som sker de fem första åren som ett småhus är befriat från fastighetsavgift.

Du använder ROT-avdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren för-ifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rotavdraget.